Gratis bezorging

 Volgende dag in huis

 Achteraf betalen

 Gratis bezorging

Waterkoker

Een waterkoker zie je eigenlijk in vrijwel ieder huis. Of het nu is om water te koken om te gaan koken, of om thee te zetten, je kunt bijna niet zonder waterkoker. Wanneer je een waterkoker gaat kopen, zul je misschien denken dat dit niet de lastigste keuze wordt. Toch kan het nog best een zoektocht worden. Er zijn namelijk een hoop verschillende modellen en opties. Daarnaast wil je natuurlijk nog lang kunnen doen met je nieuwe waterkoker. Daarom hebben wij de beste waterkokers voor je op een rij gezet. Kiezen wordt op deze manier een stuk eenvoudiger.

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Een waterkoker kopen

De waterkoker, wat is dat? Weet je nog hoe het was om een potje water op het gasfornuis te koken? Je moest er lang naar wachten totdat het kookte en als je dan toch eens per ongeluk over schenkt, vloog de inhoud van die ketel wel erg snel alle kanten op. Met een waterkoker kan dat probleem stop worden gezet! Maak het koken van water eenvoudiger en veiliger door een perfecte waterkoker aan te schaffen. Je vind in ons assortiment verschillende waterkokers in allerlei verschillende maten, vormen en stijlen.

 

Welk verschil in waterkokers?

Je denkt misschien dat iedere waterkoker hetzelfde is, maar niets is minder waar. Er zijn zeker verschillen in waterkokers en daarom is het goed als je je meer verdiept in de waterkokers. Ze zetten allemaal heet water, maar dit kan op verschillende manieren. Welke eigenschappen een waterkoker allemaal kan hebben. Vertellen we hieronder!

De inhoud

Een belangrijke factor is de inhoud van een waterkoker. Niet elke familie heeft even veel water nodig, dus het is handig om naar de inhoud te kijken voordat je een waterkoker aan gaat schaffen. Heb je weinig water nodig? Kijk dan naar de kleinere modellen, anders gaat het reservoir gemakkelijk over.

De temperatuur

Niet elke waterkoker kan op alle temperaturen worden gezet. Sommige modellen zijn geschikt voor hete en lage temperaturen, terwijl andere alleen voor de hoogste of laagste temperatuur in aanmerking komen. Wil je dus dat je waterkoker ook op bepaalde temperatuur kan worden gezet, let dan goed op deze eigenschap.

De manier van het koken

Er zijn verschillende modellen waterkokers en die werken allemaal weer anders. Er zijn modellen die gewoon in één keer heet water maken, maar er zijn ook modellen die een onderdeel van de ketel heeft waardoor je in staat bent om nog koffie te laten draaien. Er zijn modellen die alleen directe warmte gebruiken en andere modellen die indirecte warmte gebruiken. Er is dus altijd wel een waterkoker die aan jouw wensen voldoet!

Het vermogen

Het vermogen van een waterkoker speelt ook mee in je keuze. Sommige waterkokers halen maar 1000 watt, terwijl andere tot wel 3000 watt halen. Heb je snel heet water nodig? Kies dan voor een hogere wattage.

De vorm

Naast de maten, zijn er ook verschillende vormen van waterkokers te vinden. Zo zijn er modellen die lang en smal zijn, maar ook andere modellen. Welke je kiest is geheel aan jou, vergelijk de waterkokers op onze webshop en vind er een die geheel aan je wensen voldoet!

De beste prijzen

Lage prijzen voor geweldige producten

Top kwaliteit

Bij ons vindt je de beste producten

Geweldige service

Alleen aanbod van betrouwbare shops