Gratis bezorging

 Volgende dag in huis

 Achteraf betalen

 Gratis bezorging

Staafmixer

Een goede staafmixer kopen? Dan is het belangrijk dat je het juiste model vindt. Soep of saus maken is met een professionele staafmixer een stuk makkelijker. Er zijn een hoop verschillende soorten met een ruime keuze aan functionaliteiten. Wij hebben de beste staafmixers voor je uitgezocht, hierdoor heb je binnen no time een geschikt model gevonden zodat je aan de slag kan in de keuken! Het juiste vermogen, verschillende standen, wij hebben het allemaal op een rijtje voor je gezegd!

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

De beste staafixer kopen

Met staafmixers kun je soepen en sauzen maken, maar ze zijn ook heel handig voor het mengen van ingrediënten. Staafmixers werken op basis van stotende en draaiende bewegingen. Ze worden vaak gebruikt in de keuken om mee te roeren tot eiwitten stijf worden of om ingrediënten zoals suiker door de room te kloppen. De staafmixer is dus niet alleen geschikt voor het bereiden van voedsel, maar kan ook worden gebruikt om noten te malen. Er zijn verschillende soorten staafmixers verkrijgbaar, zoals handstaven en elektrische staven. Handstaven kunnen vaak ook in een blender staan en staven zijn vaak duurzaam. Neem gerust een kijkje binnen ons assortiment en vindt een staafmixer die aan je wensen voldoet.

 

Wat kun je met een staafmixer?

De staafmixer heeft de functie voedsel of vloeibare dingen te pureren of op te kloppen. In sommige staafmixers kan je ook andere soorten voedsel verwerken dan alleen maar eiwit, zoals bijvoorbeeld soepen. De staafmixer is dan ook handig voor in de keuken, want met een staafmixer kan je alle kanten op. Je hebt staafmixers die werken op batterij of stekker en er zijn verschillende maten verkrijgbaar.
Er zijn ook veel modellen die extra accessoires hebben. Hiermee kun je nog meer klussen uitvoeren. Zoals bijvoorbeeld een hakmolen. Hiermee kun je noten, kruiden en uien mee hakken. Daarnaast kunnen er ook gardes bij zitten, hiermee kun je slagroom en eiwitten kloppen.

 

Waarop letten bij het kopen van een staafmixer?

Een staafmixer is natuurlijk erg handig en daarom kiezen veel mensen voor een staafmixer. Echter moet je goed opletten als je gaat shoppen, want er zijn verschillende werkwijze staafmixers en staan staafmixer in verschillende prijsklassen. De staafmixer zit veelal vast, maar er zijn ook modellen met een draaibaar handvat waardoor je de staven kan verwisselen afhankelijk van het gerecht. Wil je een staafmixer die vaatwasserbestendig is? Of wil je liever een model dat heel stil werkt? Kijk goed naar de specificaties en kies voor jezelf wat het beste bij jou past!

 

Alternatieven voor een staafmixer

Soms is een staafmixer niet nodig en kan je met andere keukengereedschap hetzelfde resultaat behalen. Zo zijn er keukenmachines zoals de foodprocessor of de blender, die veel van dezelfde functies hebben als de staafmixer. Ook is het mogelijk om te koken in een pannetje. Hiermee kan je soepen en sauzen maken, maar dan wel met stukjes. Het voordeel van keukengereedschap is, dat het vaak multifunctioneel is. Zo kun je met een foodprocessor ook kneden en raspen. Kijk dus goed naar wat jij nodig hebt in de keuken voordat je een staafmixer koopt! Je vindt verschillende staafmixers en ander keukengereedschap in ons assortiment!

De beste prijzen

Lage prijzen voor geweldige producten

Top kwaliteit

Bij ons vindt je de beste producten

Geweldige service

Alleen aanbod van betrouwbare shops