Gratis bezorging

 Volgende dag in huis

 Achteraf betalen

 Gratis bezorging

Slowjuicer

Met een slowjuicer maak je heerlijke verse sapjes, smoothies en gembershots. Maar welke slowjuicer kun je nu het beste kopen om die gezonde sapjes te maken? Bij ons vind je een overzicht van de beste slowjuicers. Verse sappen maken was nog nooit zo makkelijk. Wij houden rekening met strenge kwaliteitseisen, hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste producten en ook nog eens van een goede service.

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Een slowjuicer kopen

Gezond sap in de ochtend, een slowjuicer maakt dit allemaal net even een stukje makkelijker. De verse sappen worden steeds populairder. Je hoort de termen juices en detox kuur dan ook meer dan ooit. Een goede slowjuicer helpt je erbij om dit een stuk makkelijker te maken. Deze perst het sap langzaam met het unieke systeem. Je krijgt dus een echte verse smoothies, zonder dat er stukjes inzitten of dat het een dikke drap is zoals in de blender. Ga je een slowjuicer kopen, neem dan een kijkje tussen ons overzicht, de kwaliteit en functionaliteiten zijn namelijk van groot belang als je de sappen gaat maken.

Een goede slowjuicer perst al het sap eruit

Op het moment dat je gaat beginnen met het maken van de sappen, smoothies en gembershots, wil je het groente en fruit natuurlijk maximaal benutten. Al het sap moet eruit geperst worden, zodat je alleen met droog pulp overblijft. Dit maakt een slowjucier allemaal mogelijk. Koop je favoriete fruit en groenten, het persen wordt voor je geregeld. Via een aparte uitgang wordt al het pulp afgescheiden. Op het moment dat je een apparaat koopt van goede kwaliteit, is de pulp kurkdroog. Op deze manier worden alle minaren, vitamines en al het sap helemaal uit het groenten en fruit geperst.

Een verticale slowjuicer of een horizontale slowjuicer

Je hebt de mogelijkheid om een verticaal of een horitzontaal model te kopen. Voorheen zagen we vooral veel verticale modellen, maar de laatste tijd worden de horizontale slowjuicers ook steeds populairder. Er zijn namelijke en aantal modellen van hele goede kwaliteit. Deze hebben verschillende opties en worden dan ook gezien als beste slowjuicer. Een instelbare snelheid, geschikt voor bladgroenten, zeef, druppelstop of zelfs geschikt voor noten, het is allemaal mogelijk!

Met een slowjuicer maak je geweldige detox kuren

De laatste tijd zijn detox kuren steeds populairder. Hierbij kun je een dag, een aantal dagen en soms zelfs een week, je lichaam ontgiften. Je eet niet, maar drinkt alleen maar groente- en fruitsappen. Hierdoor krijg je alle vitaminen, mineralen, voedingsstoffen en enzymen binnen. Deze detox kuren kun je ook kant en klaar kopen met de nodige vruchten, kruiden en andere ingrediënten, het nadeel is alleen dat deze best duur zijn. Met een slowjuicer kun je dit allemaal zelf maken! Als je regelmatig een sapje maakt, is een juicer dan ook een goede investering!

Aandachtspunten voor het kopen van en slowjuicer

Natuurlijk wil je de beste keuze maken wanneer je een nieuw keuken apparaat gaat aanschaffen. Daarom hebben de beste slowjuicer al voor je uitgezocht. Je vindt een overzicht van de modellen op onze website. Een vergelijking maken wordt hierdoor erg makkelijk, en je kunt de slowjuicer direct toevoegen aan je winkelwagen en bestellen. Sapjes maken met sinaasappels, watermeloen, tomaten, tarwegras of andere ingrediënten, het was nog nooit zo makkelijk! Wij hebben verschillende zaken gecontroleerd. Zoals bijvoorbeeld het vermogen, maar ook naar de inhoud sapreservoir. Dit is erg belangrijk zodat je in één keer een hoop sap kunt juicen.

De beste prijzen

Lage prijzen voor geweldige producten

Top kwaliteit

Bij ons vindt je de beste producten

Geweldige service

Alleen aanbod van betrouwbare shops