Gratis bezorging

 Volgende dag in huis

 Achteraf betalen

 Gratis bezorging

Blender

Begonnen aan een zoektocht naar de juiste blender? Wij helpen je hier graag een handje erbij. De beste blenders hebben we namelijk met elkaar vergeleken om alleen de beste modellen op een rij te zetten. Er zijn verschillende soorten en modellen te vinden. Zoek je een eenvoudig model om bijvoorbeeld shakes mee te maken. Of een uitgebreide en professionele blender met allerlei verschillende opties. Wat je ook zoekt, via onze website wordt het een stuk makkelijker om je favoriete blender te vinden.

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Professionel blender kopen

Wil je graag sapjes, soepen en sauzen bereiden? Dan is een blender echt iets voor jou. Blenders worden ook wel keukengereedschap genoemd en zijn heel goed in het mixen van voedsel. Blenders zijn er met verschillende capaciteiten en prijskaarten, maar je moet altijd opletten of de blender kan wat je wil doen. Blenders zijn er in allerlei vormen en maten, maar de meeste blenders hebben één ding gemeen: ze kunnen allemaal goed mixen. Blenders zijn dus echt onmisbaar in iedere keuken!

 

Wat zijn de functies van een blender?

Blenders hebben vaak een pulse functie. Dit betekent dat je de blender even kunt aanzetten en dan stopt hij weer. Deze functie is ideaal voor als je bijvoorbeeld iets fijn wilt hakken. Je zet de blender aan en stopt hem weer als het gewenste hak stadium bereikt is. Blenders die echt goed mixen kunnen vaak ook pitten malen. Deze functie wordt regelmatig gemist bij mindere blenders. Pitten malen is erg belangrijk als je bijvoorbeeld een smoothie wilt maken of verse sauzen. Blenders hebben ook vaak een mengfunctie. Hiermee kun je verschillende ingrediënten vermengen, maar deze functie wordt niet altijd gebruikt. Blenders zijn meestal voorzien van een smoothiemaker, waarin je met verschillende soorten mix in allerlei smaken en kleuren kunt mixen.

 

Wat moet je weten over een blender?

Blenders zijn vaak voorzien van een vermogen. Dit betekent dat de blender in staat is om bepaalde hoeveelheden voedsel te mixen. Blenders met een hoger vermogen zijn meestal duurder, maar daar heb je dan wel meer aan. Blenders zijn tegenwoordig erg populair. Dit komt doordat we steeds meer bewust worden van onze gezondheid. Blenders zijn dus echt onmisbaar in iedere keuken! Blenders worden ook wel keukengereedschap genoemd en zijn heel goed in het mixen van voedsel.

 

Dit zijn de voordelen van een blender

Een blender is vaak onmisbaar in de keuken als je gek bent op sapjes, smoothies, soepen en sauzen. Je kunt er veel verschillende dingen mee bereiden. In sommige gevallen kun je er zelfs ook ijsblokjes mee malen. Het grootste voordeel aan een blender is dat je binnen no-time een versgeperste smoothie op tafel kan zetten. Ook kun je er allerlei soorten groenten soepen mee blenden en genieten van een romige soep zonder stukjes. Het is belangrijk dat je goed weet waarvoor je de blender wilt gebruiken. Afhankelijk daarvan kun je een passende blender aanschaffen. Je vindt verschillende blenders in ons assortiment. Zo zal er vast eentje tussen zitten die in de smaak valt!

De beste prijzen

Lage prijzen voor geweldige producten

Top kwaliteit

Bij ons vindt je de beste producten

Geweldige service

Alleen aanbod van betrouwbare shops