Gratis bezorging

 Volgende dag in huis

 Achteraf betalen

 Gratis bezorging

Airfryer

Airfryers zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden. Logisch ook, want het is een stuk makkelijker dan een normale frituurpan en ook nog eens een stuk gezonder. Of je nu snack of groenten wilt maken, met een airfryer is het een stuk handiger, en in veel gevallen nog lekkerder. Het is een vervanging voor zowel de oven als voor de frituurpan. Er zijn namelijk ontzettend veel dingen die je hiermee kunt bereiden. De beste modellen hebben wij voor je onder elkaar gezet op onze webshop!

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

Product

Mooi product

De beste airfryer online kopen!

Een Airfryer is een goede vervanging van de traditionele frituurpan. Airfryers worden vaak gebruikt om gezonde voeding te kunnen bereiden, zoals vlees en vis. Airfryers zijn gemakkelijk in het onderhoud en ze hoeven niet vaak schoongemaakt te worden. Vooral wanneer je houd van gezondere maaltijden, dan is een Airfryer ideaal. Bekijk ons assortiment en vind een Airfryer die helemaal bij jou en je gezin past!

 

Wat doet een Airfryer precies?

Een Airfryer werkt met lagere temperaturen, waardoor voedingsmiddelen minder vet worden. Dit komt doordat de Airfryer gebruik maakt van een hete luchtstroom die om en door het voedsel gaat. Hierdoor ontstaat er een krokante laag om het voedsel, die ervoor zorgt dat het minder vet wordt. Airfryers werken met luchtdruk en hierdoor kan het voedsel sneller bereid worden. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en je kunt ze gebruiken in combinatie met verschillende soorten voedingsmiddelen. Je kunt er onder andere friet, snacks en taarten mee bereiden. Airfryers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd een Airfryer kunt vinden die bij jouw woonsituatie past. Airfryers hebben vaak een lange levensduur en ze verbruiken weinig energie. De Airfryer is dus een ideale manier om gezond en duurzaam te koken!

 

Vervanging van de oven

De Airfryer is niet alleen een vervanging van de frituurpan, maar ook van de oven! Ze kunnen niet alleen worden gebruikt om voedingsmiddelen in te frituren, maar ze zijn ook ideaal voor het bereiden van andere soorten voedsel in de oven. Airfryers zijn namelijk voorzien van een ovenfunctie, waardoor je alle soorten voedsel kunt bereiden. Airfryers met ovenfunctie hebben vaak verschillende standen, zoals grillstand of bakstand. Je kunt hiermee alle soorten voedsel bereiden, zoals vlees, vis en groente. Airfryers met ovenfunctie zijn gemakkelijk in het gebruik en je hoeft niet veel kennis te hebben van keukengerei om ze te kunnen gebruiken.

 

Welke maten en soorten Airfryers zijn er?

We hebben Airfryers in verschillende maten. Je kunt kiezen uit Airfryers met een inhoud van 0,75 liter of Airfryers met een inhoud van maximaal twee liter. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je altijd een Airfryer vindt die bij jouw keukeninrichting past.
Airfryers worden gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er Airfryers gemaakt van glas, metaal en plastic. Airfryers met ovenfunctie worden meestal gemaakt van metaal of plastic. Je kunt hier alle airfryers met elkaar vergelijken. Ook kun je de prijzen met elkaar vergelijken.

De beste prijzen

Lage prijzen voor geweldige producten

Top kwaliteit

Bij ons vindt je de beste producten

Geweldige service

Alleen aanbod van betrouwbare shops